Skolas pagalmā 12.kl. skolēni - izlaidums 2019.

Skolas kolektīvs

Skolas ēka

Svinīgais pasākums 3.klasēm mācību gadu noslēdzot

Viens no galvenajiem notikumiem sākumskolā,  kas ir maija beigās, ir šķiršanās no 3.klasēm. Mūsu ģimnāzijā ir lieliska tradīcija kopā ar vecāku palīdzību sarīkot  saviem bērniem svinīgu pasākumu, kur katra klase var izpausties un parādīt, kādi tad viņi ir izauguši lieli, ko ir iemācījušies un ko sasnieguši, lai bērniem paliktu atmiņā kopā pavadītie gadi trīs gadu garumā.

Šī gada tēma bija: Mazās Olimpiādes atklāšanas ceremonija Rīgas Zolitūdes ģimnāzijā. Olimpiādes simbols ir 5 olimpiskie apļi. Mums ir piecas trešās klases. Katrai klasei bija sava krāsa, savs olimpiskais aplis, savs raksturs un redzējums.

Katram klases audzinātājam šis moments ir ļoti sāpīgs un saviļņojošs. Ir grūti samierināties ar to, ka tev jāšķiras ar to, ko tu esi mīlējis, lolojis, sargājis, mācījis un audzinājis veselus trīs mācību gadus.

3.klašu audzinātājas ļoti cer, ka mūsu mīluļi turpmāk tiks labās un mīlošās rokās un ir sagatavojušas nelielu ieskatu par savām klasēm.

3.kl skolēni  3.kl svētki. Klase audzinātāji

3.a klases audzinātāja Marina Gračova par  savu klasi saka tā:
Mēs esam 14 labsirdīgas, strādīgas, vaļsirdīgas un dāsnas meitenes, un 15 atvērti, jautri un godīgi zēni! Par trīs  kopā pavadītajiem gadiem sapratām, cik svarīgs ir nopietns, patstāvīgs un sistemātisks darbs, lai iegūtu labas zināšanas un tuvotos  sava mērķa sasniegšanai. Mums izdodas pildīt uzticētos  pienākumus bez atgādinājumiem, bet dažreiz ir vajadzīga palīdzība. Lepojamies ar savu klasesbiedru panākumiem mācību priekšmetu olimpiādēs, sporta sacensībās un deju konkursos. Esam pārliecināti: Vai to, ko esi sasniedzis, tu nopelnīji pats? Nu, protams, katrs + skolotājs + vecāki + prāts. Mēs novērtējam labvēlīgu skolotāju attieksmi pret mums, neskatoties citreiz uz mūsu uzvedības nepilnībām. Sapratām, ka skolā var apgūt ne tikai zināšanas, bet arī dažādas dzīves gudrības. Šeit mēs audzinām un pilnveidojam sevi. Šeit mēs mācāmies novērtēt draudzību. Draugs var uzminēt tavas slepenās domas, draugs var palīdzēt nest tavu skolas somu. Ar draugu var dalīties priekā ik katru mīļu brīdi un atvērt savu sirdi, un nelaist tajā strīdu!

 3.b klases audzinātāja Jeļena Martjanova par savu klasi saka tā:
Ko es varu pastāstīt par 3.b klasi? Katrs no 30 bērniem ir unikāls! Katram ir savas intereses, vaļasprieki, sapņi. Klasē ir 19 drosmīgie zēni un 11 skaistās meitenes. Visi skolēni labi mācās, bet prot arī izklaidēties. Klase ir ļoti skaļa, jautra un aktīva. Gan stundās, gan starpbrīžos skan smiekli. Uz skolu bērni iet ar prieku, jo zina, ka katru dienu viņus gaida jauni piedzīvojumi. Mums patīk pavadīt laiku kopā: doties ekskursijās vai pastaigāties ar draugiem skolas pagalmā. Galvenais būt kopā un kopā baudīt katru jaunu skolas dienu! 

3.c klases audzinātāja Kristīne Dombrovska par savu klasi saka tā:
3.c ir mani mīluļi! Katrs no mums ir individualitāte un katram vajadzīga īpaša pieeja. Kopā ir tik  daudz kas padarīts, piedzīvots, izsapņots un nožēlots. Mēs esam ļoti runāt griboši, arī stundās, bet apskāvieni un samīļošanās ir pirmajā vietā, savādāk nevar iesākt stundu. Mēs esam atsaucīgi un izpalīdzīgi, dažreiz nekārtīgi un skaļi, bet protam reaģēt uz aizrādījumiem un nomierināties. Mūsu vidū ir futbolisti, basketbolisti, peldētāji, klavierspēļu meistari, mākslinieki, džudo un karatē speciālisti, datoriķi, matemātiķi, dažādu valodu speciālisti, lego pārzinēji. Mums patīk viss, kur jādodas visiem kopā. Mums ļoti patīk, ja mūs uzklausa, paslavē, pat ja nav par ko, uzticas mums un tic mums.

3.d klases audzinātāja Valentīna Sapogova par savu klasi saka tā:
Mēs visi esam dažādi, bet visi ļoti talantīgi. Kāds dejo. Kāds zīme, kāds talantīgi neko nedara. Bet galvenais, mēs visi spēlējam: klavieres, vijoli, futbolu, basketbolu, šahu, tenisu, bet kāds hokeju, kāds arī uz skolotāju nerviem. Mēs veidojam un radam izrādes un uzstājamies uz skatuves. Katrs otrais no mums ir – Supervaronis! Mācīties un slinkot mums arī patīk, bet visvairāk mums patīk priecāties, draudzēties, sapņot, visu paspēt un aptvert. Mēs esam skolas draugi un tajā ir mūsu spēks. Mums visiem ir viens sapnis – lai Zināšanas mums spīdētu! Mēs esam priecīgi un laipni, ne dienas bez piedzīvojumiem un uz 4.klasi dodamies bez nožēlas!

3.e klases audzinātāja Ksenija Kirilova par savu klasi saka tā:
Mēs, 3.e klases skolēni, esam Kreatīvi! Labsirdīgi! Aktīvi! Skaļi! Enerģiski! Kopā mums patīk dzert tēju ar saldumiem, zīmēt, dejot, dziedāt, sportot un lasīt! Mēs visi ar kaut ko nodarbojamies, ar sportu, ar dejām, ar klavierēm, ar zīmēšanu. Mums arī patīk braukt ekskursijās un uzzināt jauno! Mēs protam uzvesties pareizi, bet dažreiz mums neizdodas. Mums grūti tikai klausīties, obligāti kaut kas jādara! Vai gribat uzzināt par mums vairāk? Nāciet iepazīties!